Oktober Borstkankermaand 
Recovery Run (RCVRY)

Elk jaar staat de maand oktober wereldwijd in het teken van borstkankerbewustzijn. Dit jaar organiseert het IPSO Huis Kennemerland locatie Santpoort, in samenwerking met de Stichting RCVRY Run, op dinsdag 15 oktober een bijzondere 3 km run. Niet alleen voor de deelnemers van de dinsdagmiddaggroep, maar iedereen die mee wil doen is van harte welkom. Dus trek je hardloopspullen uit de kast en meld je vandaag nog aan!

RCVRY RUN is er om de deelnemers zo fit mogelijk door het behandeltraject heen te slepen; zowel fysiek als mentaal. Deze loop is uniek omdat het niet draait om wie als eerste over de finish komt. Het gaat om het proces: samen sporten in de buitenlucht, waarbij het gaat om het vertrouwen in het lichaam te herwinnen. Het gaat er niet om wat je niet kunt, maar om wat je vandaag wel kan. Het is inspirerend om telkens weer te horen hoeveel energie de deelnemers krijgen van de trainingen en het buiten zijn.

Doe je mee? Deelname is geheel gratis. Nodig vooral je familie en vrienden uit om te komen kijken en aan te moedigen!

  • Datum: Dinsdag 15 oktober 2024
  • Starttijd: 12.00 – 13.00 uur
  • Locatie: IPSO Huis Kennemerland, Wulverderlaan 51 in Santpoort
  • Trainer: RCVRY Run trainer Carla den Braber
  • Kosten: Deelname is gratis

Extra Activiteit: Powerfit

Na de RCVRY Run start de Powerfit-training, een vaste activiteit op elke eerste en derde dinsdagmiddag van de maand. Deze training vindt binnen plaats van 13.30 uur tot 14.15 uur, locatie Santpoort. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers, dus schrijf je snel in!

Sport en bewegen met en na kanker, zeker doen! 

Carla x