Informatieve ochtend voor gasten met kanker: Aandacht voor je lijf

Op dinsdag 28 november organiseren we een informatieve ochtend voor gasten met kanker. Hoe verzorg je je huid goed voor, tijdens of na behandelingen? En wat is er mogelijk qua (permanente) make-up? Irisistible Cosmedisch Centrum Santpoort vertelt je hier meer over en je kan op afspraak een (gratis) huisanalyse laten doen. Lengerique is een speciaalzaak in Santpoort-Noord en omstreken voor Borstprotheses, Lingerie en Badmode. Tijdens de ochtend kun je bh’s en tops bekijken en veel informatie krijgen. De oedeem- en oncologie therapeut van Fysiotherapeutisch Centrum Santpoort geeft je informatie over bewegen bij en na kanker en je kan bij haar terecht voor vragen over oedeem en de behandelingen daarvoor. Tenslotte komt ook Antia Mantel van Healthy Lifestyle, Happy You. Zij is ortomoleculair therapeut en kan jou meer uitleggen over deze therapie bij bijvoorbeeld futloosheid, moeheid of een opgeblazen buik. Kortom, fantastische organisaties onder 1 dak, wees welkom!

De ochtend vindt plaats bij IPSO Huis Kennemerland, Centrum voor Leven met en na Kanker. Het IPSO Huis is een huiselijk plek en geeft je handvatten om verder te gaan. Wij bieden een luisterend oor, deskundige begeleiding en vele activiteiten. Adres: Wulverderlaan 51 in Santpoort Noord. De ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Fijn als je op tijd bent. Het wordt een informatieve en gezellige ochtend met lotgenoten. De gastvrouwen van het IPSO Huis zorgen voor een warm welkom en een lekkere lunch.

Aanmelden is verplicht en je betaalt 5 euro p.p. Daarvoor krijg je een goed gevulde goodiebag en een lekkere lunch. Je kan je aanmelden bij IPSO Huis Kennemerland, Lengerique, Cosmetisch Centrum Irisistible of Fysiotherapeutisch Centrum Santpoort.

Heb je andere vragen? Mailen kan ook: info@ipsohuiskennemerland.nl t.a.v. Aandacht voor je Lijf.