Wil jij ons steunen als vrijwilliger?
Wij zijn momenteel op zoek naar gastvrouwen en -heren in Haarlem Schalkwijk en Santpoort-Noord die één of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn voor de ontvangst van onze gasten in onze IPSO huiskamer maar ook voor ondersteuning tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Wat kun je brengen als gastvrouw of -heer?
Bij IPSO Huis Kennemerland ben je er primair voor de gasten en kom je als gastvrouw of -heer in contact met mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven. Je kunt goed luisteren zonder ‘zelf in te vullen’, voelt betrokkenheid en je zet altijd de wens van de gast voorop. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid en humor, ben je zelfstandig werkend en kun je improviseren en ben je praktisch ingesteld.
Een training hoe te luisteren en inschatten wat iemand vraagt is onderdeel van de opleiding tot gastheer- of vrouw.

Andere vrijwilligerstaken
We zijn naast gastvrouwen en -heren ook op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen op het gebied van PR & Communicatie, netwerkers voor een sponsorcommissie en vrijwilligers die activiteiten kunnen begeleiden. Heb jij ervaring op één van deze gebieden en ben je één of meerdere dagdelen per week beschikbaar? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat heeft IPSO Huis Kennemerland te bieden?
Als vrijwilliger ben je enorm van waarde en we streven er naar je ook iets terug te geven. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele, warme en collegiale sfeer, en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via verdiepende trainingen en vrijwilligersbijeenkomsten. Op zoek naar een nieuwe bestemming in je leven? Vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd!

Vrijwilliger worden?
Wil jij het verschil maken en heb je interesse? Bel Manon Boom (023) 888 53 68 (coördinator locatie Haarlem Schalkwijk) op dinsdag of donderdag voor de locatie Haarlem. Neem contact op met Barbara van der Weiden op dinsdag, woensdag of donderdag voor locatie Santpoort-Noord: (023) 888 53 67.

Mailen kan ook! Doe dat naar: info@ipsohuiskennemerland.nl