We gaan beginnen in Heemskerk!

‘Ik kan aan de gezellige tafel mijn verhaal vertellen en daar word echt geluisterd’. ‘Door gesprekken met lotgenoten leer ik anders om te gaan met de ziekte van mijn partner’. ‘Het inloophuis is een warme plek waar ik door activiteiten mijn veerkracht hervind tijdens -en na- mijn behandelingen’. ‘Na het verlies van mijn naaste heb ik nog veel behoefte om erover te praten. En dat kan hier’.

Inloophuis Kennemerland is een centrum voor leven met en na kanker.

Het is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Het bestaat al 10 jaar en heeft een locatie in Santpoort Noord en Haarlem Schalkwijk. Op 6 april starten we met een wekelijkse inloop in Heemskerk en zijn we iedere woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur open in Buurtcentrum Het Spectrum (Lauraplein 1). Gasten komen bij ons voor een luisterend oor, lotgenotencontact of informatie. Er is koffie en thee en de kaarsjes branden.

Wanneer?

Eén keer per maand is er ook een lotgenoten gespreksgroep met een thema (tweede woensdag) en één keer per maand (derde woensdag) is er een creagroep met een thema.

Kosten

Het bezoek aan het inloophuis is gratis en je partner, familieleden of nabestaanden zijn welkom.

Aanmelden

Je hoeft je niet op te geven voor de wekelijkse inloop. Voor de gesprekgroep en/of creagroep is dat wel fijn, dat kan via onderstaande telefoonnummers of door te mailen naar: info@inloophuiskennemerland.nl

Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Bel of app op dinsdag, woensdag of vrijdag dan naar Barbara van der Weiden (06) 187 45 795 (coördinator locatie Santpoort Noord en Heemskerk) of bel of app Sheila Bijtenhoorn (06) 245 19 839 (Sociaal Werker MET Heemskerk) op maandag t/m donderdag.