Workshop /verwendag voor vrouwen
In samenwerking met Stichting Contacthond is er speciaal voor vrouwen een prachtige dag samengesteld in Vijfhuizen. Er zijn twee verschillende programma’s:
1. voor vrouwen die niet meer beter worden.
2. voor vrouwen die door hun ziekte willen kijken hoe de ‘versie 2.0’ van zichzelf eruit ziet.
De verwendag is een mix van werken en ontspannen. Onder begeleiding van een creatief therapeut ga je aan de slag met een mooie opdracht. Een oncologie fysiotherapeut geeft je een ontspannende massage en advies in geval van fysieke beperkingen, door bijvoorbeeld lymfeoedeem. Bij een coaching sessie wordt gebruik gemaakt van therapiehonden. En last but not least krijg je daarnaastĀ kleur- en styling advies, een kapsel advies en knipbeurt (indien gewenst) door een van Nederlands top Hair Stylistes.

Locatie: Stichting Contacthond, Spieringweg 583-A in Vijfhuizen.

Datum en tijdstip: Nieuwe data worden bepaald bij genoeg aanmeldingen. Er is ruimte voor maximaal 6 vrouwen dus meld je snel aan!

Kosten: deze verwendag inclusief lunch en drankjes, wordt dankzij een fonds aangeboden voor slechts 50 euro per persoon. Vol is Vol!

Ben je nieuwsgierig of wil je je aanmelden? Mail naar: info@ipsohuiskennemerland.nl. Geef daarbij ook aan welk programma je wilt: 1 of 2.