Coaching (richting werk)
Er gebeurt van alles met je als je kanker krijgt. Je leven staat op z’n kop en jij doet er alles aan om te overleven. In deze eerste fase, de overlevingsfase, wordt alles op alles gezet om de ziekte onder controle te krijgen.Wat gebeurt er als de behandelingen klaar zijn en je niet meer naar het ziekenhuis hoeft? Je valt in ‘het spreekwoordelijke gat’, je gaat nu de verwerkingsfase in.Daarnaast vraagt het werk ook je aandacht en je focust je op de fase van je re-integratietraject. In dit traject zijn er deskundigen die je van informatie kunnen voorzien.

Maar met inhoudelijke informatie alleen ben je er nog niet. Hoe ga je bijvoorbeeld in gesprek met je baas, hoe vertel jij je collega’s dat je kanker hebt en welke invloed dat op je heeft, hoe vertel je dat je moe bent en het werk nog niet aankunt? Hoe kom je voor jezelf op?

Voor deze vragen is coaching passend en goed inzetbaar. In de coaching wordt aandacht besteed aan hoe jij zelf deze re-integratie fase binnen de mogelijkheden wilt vormgeven.

Coaching wordt individueel (of kleine groepen) aangeboden. In de sessies krijgen de thema’s zelfregie, weerbaarheid en communicatie aandacht. Hierbij gaan wij doelgericht en praktisch te werk. Je eigen ervaringen zijn hierbij het uitgangspunt.

Wie:
Coach Charlotte Schlichte Bergen.

Kosten: Het intake gesprek is gratis en daarin worden de vervolgafspraken gemaakt over de inhoud en de kosten.

Aanmelden: in het IPSO Huis of via info@ipsohuiskennemerland.nl