Een loopgroep voor vrouwen met borstkanker
Mijn naam is Carla den Braber en ik ben masseuse bij het IPSO Huis Kennemerland. In april heb ik de opleiding RCVRY run gevolgd, (hard)lopen voor vrouwen met borstkanker. Sporten tijdens en na de behandeling zorgt voor:
– minder last van angst, depressies en vermoeidheid
– verbetering van kwaliteit van leven en fysieke gesteldheid

Bij ReCoVeRY RUN kom je echter na elke training met een voldaan gevoel thuis. Ik zorg ervoor dat je het hele behandeltraject op jouw niveau mee kan doen.“Je kunt aan heel veel dingen deelnemen als je ziek wordt, maar het is al snel betuttelend. Hier ben je met mensen die allemaal vooruit willen. Het gaat er niet om wat je niet kunt, maar om wat je vandaag wel kunt.”

Graag wil ik je kennis laten maken met wat het inhoud en wil jou daarom ook een korte workshop aanbieden. Interesse, laat van je horen! We prikken samen een datum en locatie. 

Kijk ook eens op de website : www.rcvryrun.nl
Of mail mij via: fiht.haarlem@gmail.com
Website: www.fiht.nl