Fondsenwerver

IPSO Huis Kennemerland is een centrum waar mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten elkaar ontmoeten. De impact van kanker is enorm. Het IPSO Huis als huiselijke plek biedt op 3 locaties in Midden-Kennemerland handvatten en steun om verder te gaan. Op de locaties worden de werkzaamheden uitgevoerd door 4 parttime coördinatoren, activiteitenbegeleiders en vele vrijwilligers. Het bestuur bestaat ook uit vrijwilligers en is eindverantwoordelijk voor de totale organisatie.

Het bestuur is op zoek naar een gedreven fondsenwerver die met het verkrijgen van sponsorgelden en giften ervoor zorgt dat het IPSO Huis van zoveel betekenis kan blijven voor mensen die kanker hebben (gehad).

Spreekt het je aan of ken je iemand? Bel dan snel met Jan de Wit, M: (06) 462 77 917. Hij vertelt je alle ins en outs van het huis en de rol van fondsenwerver.

Financiële ondersteuner

We zijn op zoek naar een consciëntieuze vrijwilliger die onze penningmeester ondersteunt met onmisbare boekhoudkundige hand- en spandiensten. Ook hou je ons IPSO Huis financieel stevig door ondersteuning bij het opstellen van begrotingen en prognoses.

Spreekt het je aan of ken je iemand? Bel dan snel met Jan de Wit, M: (06) 462 77 917. Hij vertelt je alle ins en outs van het huis en de rol van financiële ondersteuner.